Over kennisplatform KKBK

 

Wat?

Kennisplatform KKBK (Ketenkennis over bruggen en kademuren) brengt professionele kennis over bruggen en kademuren uit verschillende bronnen samen. Bovendien biedt KKBK gebruikers de mogelijkheid om in contact te komen met andere gebruikers en om hun eigen expertise en (lopende) projecten te delen – en om van elkaars ervaringen te leren. Vind je niet de kennis die je zoekt? Je kunt ook vragen voorleggen op het forum.

Voor wie?

Het platform richt zich op iedereen die zich professioneel bezighoudt met bruggen en kademuren. In het bijzonder richt KKBK zich op wetenschappelijk onderzoekers en experts bij overheden, adviesbureaus en bouwbedrijven. Zo draagt KKBK bij aan een goede kennisontwikkeling en -benutting – afgestemd op vraagstukken uit de praktijk.

 

 

Waarom en hoe?

KKBK draait om bruggen en kademuren in de brede zin van het woord. De opgaven in de steden zijn immers groot, complex en veranderlijk. Het gaat om een toekomstbestendige leefomgeving in de context van verduurzaming en klimaatadaptatie. De laatste jaren wordt er dan ook veel nieuwe kennis ontwikkeld. Op KKBK wordt deze zoveel mogelijk samengebracht, vindbaar en bruikbaar gemaakt. Een account is gratis.

Afzender

De samenwerkende partners binnen KKBK zijn Platform BiKa, AMS Institute en openresearch.amsterdam.

 

 

 

Veelgestelde vragen

Als je je registreert, kun je de pagina met besloten documenten zien, en kun je reacties onder nieuwsberichten en op het forum plaatsen. Registratie is gratis. 

​​​​​Dit platform is voor iedereen die werkzaam is in de keten van Bruggen en Kademuren.

​​​​​​Graag! Dit is de plek om (ook al aanwezige) kennis te delen. Je kunt zelf een bericht plaatsen op ons forum, of een bericht sturen naar Isabelle Snaauw, redacteur van het platform. Zij helpt de juiste plek voor je kennis te vinden.

Bij de meeste artikelen staat vermeld wie de auteur is. Door op de auteur(s) te klikken, kom je bij contactgegevens. Ook kun je als ingelogde gebruiker een reactie plaatsen onder het betreffende nieuwsbericht. Heb je een meer algemene vraag? Hiervoor kun je terecht op het forum.

Cookie-instellingen